FUN

Misschien wel overbodig maar daarom niet minder belangrijk! FUN is wat ons leven mooi, makkelijker, interessanter en gemotiveerder maakt. Er zijn zoveel zaken die we moeten dus is het van groot belang dat we de zaken die we willen in ieder geval vol zitten met FUN. We roepen het vaak tegen kinderen, spelenderwijs leert men het meest. Echter als het om onze honden gaat zie ik nog vaak de ouderwetse "commandostructuur". Het beestje moet luisteren. Nou mensen wordt wakker want datzelfde beestje is hierin niet veel verschillend van mensen! Maak het leuk, dan is het leuk en dan leert dat beestje een stuk sneller.

Hoe kunt u zien of uw hond het leuk vindt? Ach zo moeilijk is het niet. U geeft het commando "AF, LIG of DOWN" en wanneer uw hond dit snel opvolgt met een kwispelende houding, dan vindt de hond het leuk om te doen. Mocht uw hond dit niet met enthousiasme en al kwispelend doen, dan zit U vast in een oude structuur van commando's geven. Vraagt u zich dan af of u het nog leuk vindt...

Trainen en FUN

Tijdens de trainingen bij Urban Dog Training staat FUN van u en uw hond centraal. Vanuit ontspanning handelen en uw hond helpen om het goed te doen. Hierbij wordt er gewerkt vanuit het beloningsprincipe. Dit kan met een bal, een brokje, een trektouw of zelfs hele carbonade's wanneer andere honden daar geen rivaliteit in zien. Uiteraard wordt juist u en uw hond hierin begeleidt. Want de veiligheid van iedereen in de omgeving is een voorwaarde om te kunnen trainen en verminderd de stress.

Let's have some FUN!!!

Funny

Contact

Ik wil contact, klik hier

Familie aan de wandel

roedel

Roedel Leffact

Leffact

Leffact Training & Coaching

© 2014 www.urbandogtraining.nl