Training

Alle trainingen bij Urban Dog Training vinden plaats in groepen met maximaal 5 ŗ 6 begeleiders met hond. De groepsgrootte is bewust klein om met elkaar een binding te krijgen, om elkaar te kunnen helpen en om nooit overlast te kunnen veroorzaken voor medebewoners.

Daarnaast wordt er zorgvuldig naar een groep gekeken om de juiste samenstelling te kiezen. Immers ben je op elkaar aangewezen in de maatschappelijke verantwoordelijkheid of populair gezegd participering. Bij elke training is het mogelijk om in te stromen. We houden rekening met elkaar. Er zijn geen vaste blokken en dus het hele jaar door is het mogelijk om te trainen. Je krijgt de ruimte en tijd om lekker met jouw hond te trainen en als jullie er samen klaar voor zijn, dan volgt er een examen.

Locatie

Het mooie aan dit concept is dat de locatie wijzigt en er dus ook gewoon in uw eigen buurt getraind kan worden. Voortdurend zal er van locatie gewijzigt worden naar bijvoorbeeld Arnhem-->Rijkerswoerd, Presikhaaf, het centrum etc...En Meppel--> Oosterboer, Koedijkslanden etc... Uiteraard wordt u volledig op de hoogte gehouden via social media, whatsapp en zoals Facebook en deze website. Indien gewenst ontvangt u een email, sms of telefoontje want de klant staat centraal, U dus. En mocht u zelf ideeŽn hebben dan wordt uw inbreng altijd gewaardeerd. Want trainen doen we ook samen!

Het verschil met een hondenclub of vereniging

Het grootste verschil met een vereniging of hondenclub is dat u als baas centraal staat. Een klantgerichte benadering om u te helpen met uw hond. Het is namelijk van groot belang dat u gemotiveerd bent om het beter te doen en dat ontstaat toch vanuit plezier en ontspanning want waarom heeft u een hond aangeschaft? Niet om er stress of spanning van te krijgen maar juist FUN. We leren met name door fouten te maken en het goede te kiezen. Daarom mag u of uw hond best eens in de fout gaan. Graag zelfs want daarmee leert u en uw hond om het beter te doen.

Door samen te werken in een vaste groep voorkomen we ook veranderingen die het mogelijk moeilijker maken om nieuwe dingen te leren. Daarom zorgen we voor een stabiele groep waar maximaal 1 hond of baas "vernieuwd" kan worden.

Ten slotte is er geen leeftijds discriminatie onder de honden of bazen. Ofwel een pup mag ook in niveau 1 of 2 starten als de baas de Hondensport in wil. Want vroeg geleerd is oud gedaan. En zo kan ook een hond van 10 jaar rustig met de puppen mee doen om toch lekker bezig te zijn echter met minder loopafstanden.

De kern om te trainen is;

    > FUN
    > Leren
    > Competitie
    > Samenwerken

Contact

Ik wil contact, klik hier

Familie aan de wandel

roedel

Roedel Leffact

Leffact

Leffact Training & Coaching

© 2014 www.urbandogtraining.nl